2261020236 Σοφοκλέους 44, Λιβαδειά roditisilias@gmail.com
hero image


 

HD Electronic Services

 

Η "HD Electronic Services" είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρονικού υλικού και των επισκευών ηλεκτρονικών ειδών από το 2021. Με έδρα μας στη Λιβαδειά, Νομός Βοιωτίας, λειτουργούμε σε ένα ιδιόκτητο κατάστημα 60 τ.μ. στη διεύθυνση Σοφοκλέους 44. Στοχεύουμε στη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά ως προς την ποιότητα και την τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία συνεχώς ανανεώνεται για να ανταποκρίνεται στις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς. Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη των προϊόντων μας πριν και μετά την πώληση, διασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Εκτός από τη λιανική πώληση στο κατάστημά μας, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα αποστολής δεμάτων σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας έτσι την ευκολία πρόσβασης στα προϊόντα μας για κάθε γωνιά της χώρας.

Ως επιπλέον υπηρεσία, η "HD Electronic Services" εξειδικεύεται στον τομέα των επισκευών, προσφέροντας:

  • Επισκευή και πώληση οργάνων γυμναστικής.
  • Εγκατάσταση κεραιών και δορυφορικών συστημάτων.
  • Εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.
  • Εγκατάσταση επιτοίχιων βάσεων τηλεόρασης.
  • Επισκευή και πώληση ηλεκτρονικών ειδών και αξεσουάρ: DVD, HIFI, TV, Tablet, Κινητά, PC, Laptop, ηλεκτρικά scooter, κ.ά.

Με χρόνια εμπειρίας, υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, η "HD Electronic Services" αναλαμβάνει τις επισκευές σας με εγγύηση και αξιοπιστία. Κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με εστίαση στην ποιότητα, εξασφαλίζοντας γρήγορες και υπεύθυνες λύσεις.

Στην "HD Electronic Services," δεν περιοριζόμαστε μόνο στις επισκευές και τις πωλήσεις. Συμβάλλουμε ενεργά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος με τη διατήρηση και ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών, προσφέροντας έτσι ένα προσωπικό μας συνεισφορά στον σεβασμό προς το περιβάλλον και το μέλλον των επόμενων γενεών.

Στην "HD Electronic Services," η οικογένεια μας είναι δίπλα σας, προσφέροντας υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Συνδυάζουμε την επαγγελματική μας δέσμευση με την αγάπη μας για την τεχνολογία, επιδιώκοντας πάντα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Εμπιστευτείτε μας για την ηλεκτρονική εμπειρία σας.