2261020236 Σοφοκλέους 44, Λιβαδειά roditisilias@gmail.com
hero image


 

Επισκευή & Πώληση Οργάνων Γυμναστικής

 

Στην "HD Electronic Services," αφοσιωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πώλησης και τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής απευθείας στον χώρο σας. Καθώς η σημασία της φροντίδας της υγείας και της ενεργού ζωής γίνεται ολοένα πιο εμφανής, εμείς παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για να ενσωματώσετε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας.

Πέρα από την πώληση και την τοποθέτηση υψηλής ποιότητας οργάνων γυμναστικής στον χώρο σας, η επιχείρησή μας δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, επικεντρώνοντας την προσοχή της στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των μηχανημάτων γυμναστικής.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην επισκευή του ηλεκτρικού σας διαδρόμου γυμναστικής, καθώς και των υπολοίπων μηχανημάτων όπως ποδήλατα γυμναστικής, ελλειπτικά, πολυόργανα δύναμης, και πολλά άλλα. Οι επισκευές μας πραγματοποιούνται από έμπειρους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στον χώρο, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία και αντοχή των μηχανημάτων σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Επισκευή και αντικατάσταση τάπητα.
  • Επισκευή πλακέτας διαδρόμου.
  • Επισκευές και περιελίξεις μοτέρ.
  • Επισκευές σε διάφορα μηχανήματα γυμναστικής, περιλαμβανομένων ποδηλάτων, ελλειπτικών, και πολυόργανων δύναμης.
  • Επισκευές σε VacuPower & Powerplate.
  • Επισκευή πλακετών.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον εξοπλισμό γυμναστικής σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2261020236 και 6949659226 για άμεση υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις. Η επιχείρησή μας είναι πάντα εδώ για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας στον χώρο της γυμναστικής και της συντήρησης εξοπλισμού.