2261020236 Σοφοκλέους 44, Λιβαδειά roditisilias@gmail.com

HD Electronic Services
Ροδίτης Ηλίας - Ηλεκτρονικά Εξαρτήματα - Επισκευή & Πώληση Ηλεκτρονικών Ειδών - Εγκατάσταση Κλειστών Κυκλωμάτων
- Εγκατάσταση Κεραιών - Επισκευή & Πώληση Οργάνων Γυμναστικής - Λιβαδειά

Η επιχείρησή μας “HD electronic services” δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας ηλεκτρονικού υλικού αλλά και με επισκευές παντός τύπου ηλεκτρονικών ειδών από το 2021.
Λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 60 τ.μ. επί της οδού Σοφοκλέους 44 στη Λιβαδειά, Νομός Βοιωτίας. Στόχος μας είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και παρακαταθήκη προϊόντων, η οποία διαρκώς ανανεώνεται σύμφωνα με τις εξελίξεις της αγοράς. Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη των προϊόντων που εμπορευόμαστε πριν και μετά την πώληση.
Εκτός από τη λιανική πώληση προϊόντων στο κατάστημα, παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής δεμάτων σε όλη την Ελλάδα. Πέρα από την πώληση η  επιχείρησή μας δραστηριοποιείται και στο κλάδο των επισκευών συγκεκριμένα: Επισκευή και πώληση οργάνων γυμναστικής, Εγκατάσταση κεραιών και δορυφορικών συστημάτων, Εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, Εγκατάσταση επιτοίχιων βάσεων τηλεόρασης, Επισκευή και πώληση ηλεκτρονικών ειδών και αξεσουάρ: DVD, HI FI, TV, Tablet, Κινητά, Pc, Laptop, ηλεκτρικά scooter κλπ.
Η οικογένεια τής HD electronic services θα είναι δίπλα σας. Εμπιστευτείτε μας.

 

Επισκευή & Πώληση

Επισκευή & Πώληση

Με χρόνια εμπειρίας, υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, η "HD Electronic Services" αναλαμβάνει τις επισκευές σας με εγγύηση και αξιοπιστία.

Επισκευή & Πώληση Οργάνων Γυμναστικής

Επισκευή & Πώληση Οργάνων Γυμναστικής

Πέρα από την πώληση και την τοποθέτηση υψηλής ποιότητας οργάνων γυμναστικής στον χώρο σας, η επιχείρησή μας δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεραίες και Δορυφορικά Συστήματα

Κεραίες και Δορυφορικά Συστήματα

Η εμπειρία μας στην τοποθέτηση ψηφιακών κεραιών και δορυφορικών συστημάτων εγγυάται την άριστη λήψη και την κρυστάλλινη εικόνα, ώστε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα χωρίς περιορισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων

Εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων

Στην "HD Electronic Services," κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης (CCTV).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τηλεοράσεις – Μόνιτορ

Τηλεοράσεις – Μόνιτορ

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε λειτουργικές συσκευές και προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρικά πατίνια

Ηλεκτρικά πατίνια

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υπηρεσίες σέρβις που περιλαμβάνουν εξειδικευμένη συντήρηση και επισκευή για τα ηλεκτρικά πατίνια σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προϊόντα ήχου και εικόνας

Προϊόντα ήχου και εικόνας

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, προσφέρουμε εκλεπτυσμένες λύσεις για την ενίσχυση της ηχητικής και οπτικής εμπειρίας σας.